Nytt decennium och nya konserter och evenemang att gå på. Vilken blir din höjdpunkt under året? Hos Ticket4u vill vi att allt ska vara smidigt för både publik och arrangörer, därför uppdaterar vi våra plattformar ständigt så allt går som smort.

Vill du ha en upplevelse?
Här finns biljetter till konserter, teaterföreställningar, revyer, festivalbiljetter, stand up, mässor och sportevenemang. Detta är ett urval, vi tänker under året öka vårat utbud med fler event och arrangörer. Vi har upplevelser för alla så boka biljett nu.

Varför välja oss?
Vi på Ticket4u erbjuder snabb, smidig och väldigt modern biljettservice. Digitala biljetter med både streckkod och QR-kod sparar in papper och transporter, du har dina miljövänliga konsertbiljetter på mejlen och tappar inte bort dem.
Du betalar tryggt och smidigt med Swish, bankkortet eller en banköverföring om du så önskar. Självklart har vi numrerade biljetter, valbara sittplatser, medlemskap för riktigt trevliga erbjudanden och presentkort för den perfekta gåvan.

Arrangerar du något?
Här har du kostnadsfri support och biljettförsäljning, du kan lätt scanna av alla biljetter med vår app för incheckning, fungerar till både Android och iOS. Du får realtidsrapporter om din biljettförsäljning dygnet runt och det bästa är att det endast tar 5 minuter att komma igång.

Möt det nya decenniet med oss på Ticket4u och Scandinavian Artist AB!