Köpvillkor

Ticket4u erbjuder biljetter till konserter, festivaler, föreläsningar och teaterföreställningar

1. Köp
2. Evenemang
3. Betalningsvillkor
4. Övriga köpvillkor

1. Köp

1.1 Följande villkor gäller för alla köp på www.ticket4u.se Vid betalning eller bekräftelse av köp, ingår ni ett avtal med Ticket4u där ni godkänner dessa köpvillkor. Ticket4u förbehåller sig rätten att enligt lag inhämta alla rättsmedel för att beivra varje överträdelse av dessa villkor.

1.2 Ticket4u är inte ansvar för eller ersätter eventuell skada som kan uppstå på grund av avbrott, försening, driftstörning eller andra teknisk omständigheter som försvårar eller omöjliggör kundens nyttjande av tjänsten.

1.3 Ticket4u har rätt att utan vidare underrättelse makulera beställning där kund lämnat ofullständiga eller felaktiga uppgifter..

1.4 Beställningar är bindande även om betalning ej sker.  Ticket4u äger rätt att vid utebliven betalning debitera kund fullt ut för beställda biljetter.

Ticket4u ersätter ej förlorade biljetter. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte för kulturevenemang (2 kap.§11).

• Biljetter köpta genom www.ticket4u.se levereras omgående.

• Om Ticket4u av någon anledning inte kan leverera biljetter enligt dessa köpvillkor, återbetalas det av kunden inbetalda beloppet, exkl. serviceavgift.

1.5 Biljettköpare skall vara 18 år fyllda.

2. Evenemang
2.1 Ticket4u är mellanhand mellan kund och arrangör och ansvarar inte för arrangemangets innehåll, kvalitét eller genomförande. Frågor om evenemang skall riktas till arrangör.

2.2 Köpt biljett gäller som inträde även då evenemang flyttat tid, datum eller plats. Ticket4u har som strävan att alltid vara hjälpsam vid ändringar – men kunden bär alltid eget ansvar att själv kontrollera att tid och datum är aktuell.

2.3 Inställt evenemang
Ticket4u är inte ansvariga för arrangemangets genomförande och är inte skadeskyldiga vid inställt evenemang. I det fallet återbetalas biljettpriset av arrangör exkl. serviceavgift. Kunden ansvarar själv för att kontrollera att evenemanget inte är inställt.

3. Betalningsvillkor
3.1 Betalning med Stripe

I ett initialt skede sker betalningar snabbt, enkelt och säkert med Stripe som samarbetar med VISA, MasterCard och alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar – Handelsbanken, Swedbank, SEB och Nordea.

Läs mer om Stripe här: www.stripe.com

3.2 Betalning med banköverföring.
Betalning skall ske till bankgiro 5372-8663 senast 3 arbetsdagar innan evenemanget, betalningsmottagare Scandinavian Artist AB.

4. Övriga köpvillkor
Ticket4u erbjuder biljetter till konserter, festivaler, föreläsningar och teaterföreställningar. Ticket4u är inte ansvariga för evenemangens presentation, genomförande, kvalitet eller innehåll. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. Det är kundens ansvar att ha tagit del av köpvillkoren innan beställning av biljetter sker genom www.Ticket4u.se

Sälj med Ticket4u

Skapa en användare kostnadsfritt, publicera arrangemang, få ersättning för sålda biljetter.

Se hur det fungerar