Biljettförsäljning Online

Ticket4u.se är en webbplats där arrangörer kan sälja biljetter online till sina event.

Som arrangör är det ofta den kreativa delen av ett event som är mest intressant. Det vill säga kreativiteten att hitta intressanta personer och företeelser för att kunna skapa olika typer event kring dessa. Vad som ofta är mindre intressant är den administrativa delen i form av att till exempel hantera biljettförsäljningen. Men även om det måhända är en mindre inspirerande del av ett event är det en oerhört viktig del i genomförandet av det. Finns det inte en väl fungerade biljettförsäljning vid ett event riskerar eventet snabbt att bli ett misslyckande.

Sälja konsertbiljetter

Kontakta oss

  Godkännande för behandling av personuppgifter *
  Jag samtycker till att behandlingen av mina personuppgifter sker i enlighet med dataskyddspolicyn.

  Förmåner som arrangör på Ticket4u

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore. Ac placerat vestibulum lectus mauris.

  Skapa konto kostnadsfritt

  med moderna och säkra betalningsmetoder.

  Skapa evenemang

  med moderna och säkra betalningsmetoder.

  Översikt av arrangemang

  med moderna och säkra betalningsmetoder.

  Skapa konto gratis
  Läs mer

  Via Ticket4u.se kan du som arrangör sälja dina biljetter online på ett effektivt och säkert sätt. Du får tillgång till ett komplett biljettsystem, vilket underlättar för både dig som arrangör och de som ska besöka ditt event. Du behöver inte bekymra digsom det administrativa utan kan istället koncentrera dig på att arrangera och marknadsföra eventet. Detta samtidigt som du kan känna dig trygg i att de som vill köpa biljetter enkelt kan göra detta online och att redovisningen från biljettförsäljningen är felfri.

  Ticket4U.se är en aktör på marknaden för försäljning av biljetter för olika event. Använder du dig av Ticket4U.se kan du vara säker på att du får en professionell partner där du dessutom får tillgång till moderna men samtidigt välbeprövade system för både försäljning och administration av biljettförsäljningen kring ett event. I Ticket4u.se får du helt enkelt en partner som du kan lita på.

  På Ticket4u.se kan du som arrangör sälja biljetter online till alla typer av event. Det har inte någon betydelse vilken typ av event som du arrangerar, via Ticket4U kan du sälja eventbiljetter oavsett om det är event i form av en konsert, en festival, en teaterföreställning eller en föreläsning. Du får tillgång till ett komplett biljettsystem vilket hanterar såväl försäljning som redovisning av biljettförsäljningen.